Start uw Project

Projecten van WooRank helpt u om de prestaties van uw website in de loop van de tijd te volgen en extra gegevens over te nemen voor een gedetailleerder inzicht in uw website.

In uw review, klikt u op de knop Optimaliseer deze site om te beginnen met het configureren van de instellingen.

U kunt ook upgraden tot uw geavanceerde reviews, door op het icoon Project te klikken in uw account-overzichtspagina:

Deze knop brengt u naar de instellingenpagina.

Zodra u heeft geüpgraded naar een Project, is de volgende stap het toevoegen van nog meer gegevens door het synchroniseren van uw accounts.