Synchroniseer uw gegevens

Door upgraden uit te voeren naar een geavanceerde review, kunt u extra websitegegevens van andere tools ophalen. Nadat u op 'Uw geavanceerde review starten' heeft geklikt, kunt u deze extra gegevensbronnen toevoegen:

1. Voeg uw concurrenten toe - we stellen sommigen voor als u er geen kunt bedenken.
  2. Synchroniseer uw Google Analytics-account om gegevens over verkeer en gebruikersgedrag aan uw rapport toe te voegen.
  3. Synchroniseer uw Google Search Console-account om zoekanalyses en crawlfoutgegevens rechtstreeks van Google toe te voegen.
  4. Synchroniseer het Facebook-account van uw merk, om de betrokkenheid bij en doelgroep-gegevens van Facebook te volgen in uw geavanceerde review.

Klik op de synchronisatieknop om elk account te synchroniseren.

Log vervolgens in met het Google-account, dat is gekoppeld aan uw Google Search Console en uw Google Analytics-account voor die website. Nadat u bent ingelogd, klikt u op de knop "Toestaan" om WooRank toestemming te geven om uw gegevens van dat account te synchroniseren:

Zodra u uw websitegegevens hebt gesynchroniseerd met uw geavanceerde review, schrijft u zich in voor e-mailmeldingen om geautomatiseerde rapporten te ontvangen.