Kan ik mijn Geavanceerd Review omruilen voor een ander review?

• Om een Geavanceerd Review aan te passen/te verwijderen:

Een Geavanceerd Review verwijderen is eenvoudig: klik in het menu naast de huidige URL (op uw overzichtspagina) en kies “Verwijder dit Geavanceerde Review”:

U kunt ook een Geavanceerd Review verwijderen via de Instellingenpagina.

• Om een Geavanceerd Review te creëren:

U kunt op verschillende manieren van een klassiek Review een Geavanceerd Review maken. Ofwel klikt u in het menu naast de URL waarvan u een Geavanceerd Review wilt maken en kiest u “Start Geavanceerd Review” (op de overzichtspagina), ofwel klikt u in het review zelf op de knop “Start Geavanceerd Review”.

Denk eraan! Met een Pro Plan, kunt u 1 Geavanceerd Review per keer maken en met een Premium Plan 5 tegelijkertijd.