Hoe kan ik mijn PDF-rapporten personaliseren?

Klik op “Bewerk PDF Templates” in uw scroll-down menu rechts bovenaan uw scherm of naast uw URL in de overzichtspagina.

Dit leidt u naar de PDF Editor waar u uw PDF’s kunt personaliseren per taal en uw kleuren en logo kunt toevoegen. Let op dat u de juiste taal selecteert bovenaan rechts alvorens u start met bewerken.

Hier zijn enkele aanbevelingen voor een mooiere PDF-presentatie:

• Logoformaat:

Wij passen uw logo’s automatisch aan voor een mooier resultaat, maar de maximale afmetingen voor een ideale afbeelding zijn:

Max_breedte = 800
Max_hoogte = 400

• Bestandstype:

Zowel .PNG als .JPG bestanden worden aanvaard, maar we converteren .PNG naar .JPG. We raden dus aan uw bestand op te laden in een .JPG-formaat voor de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen afbeeldingen met een transparante achtergrond uw logo op een vreemde manier weergeven. Probeer eens een volle achtergrond in .JPG-formaat of gebruik een witte achtergrond in de plaats.

• Personaliseer uw content:

In de PDF Editor kunt u de tekst bewerken, notities toevoegen of criteria verwijderen uit de PDF’s.

In de voettekst is plaats voorzien voor uw contactgegevens.