Krijg ik een factuur?

Uiteraard. Uw maandelijkse facturen zijn beschikbaar en printbaar in uw WooRank account. Klik rechts bovenaan van uw WooRank startpagina op uw e-mail en selecteer de “Mijn Account” optie in het drop-down menu.

Het is niet mogelijk om de inhoud aan te passen van een factuur dat al verwerkt is. Zorg er daarom voor dat WooRank over alle belangrijke gegevens beschikt om uw factuur op te maken voor de volgende facturatiedatum.