Hoe verander ik mijn abonnement?

U kunt uw abonnement veranderen wanneer u wilt. Log hiervoor in op uw WooRank account, klik op het e-mailadres in de hoek rechts bovenaan en selecteer de optie "Mijn account" in het drop-down menu.

Een downgrade van een Premium plan naar een Pro plan resulteert in een krediet op uw account. Het is alleen mogelijk om te downgraden indien u al een Geavanceerd Review heeft in uw account. Zorg ervoor dat u het Geavanceerde Review aanduidt dat u actief wenst te houden in uw nieuwe account. Verwijder de andere Geavanceerde Reviews uit de Settings alvorens te downgraden.