Pro vs. Premium: wat is het verschil?

• Een Pro plan bevat:

- Ongelimiteerde website reviews van een ongelimiteerd aantal websites.

- 1 gelijktijdig Geavanceerd Review. U kunt van 1 website per keer een Geavanceerd Review maken; dit biedt meer monitoring features zoals SERP, een Marketing Checklist en Google Analytics sync. Indien u 1 site per keer optimaliseert, kunt u simpelweg het Geavanceerde Review  weer verwijderen wanneer u klaar bent en een nieuw Review starten.

• Een Premium plan bevat:

- Ongelimiteerd aantal website reviews van om het even welke URL

- 5 Geavanceerde Reviews tegelijkertijd

- Ongelimiteerd aantal White Label PDF’s per maand

Tarieven

Wilt u WooRank gebruiken voor uw business?

Profiteer van de optie om meerdere Geavanceerde Reviews en gebruikers toe te voegen. Neem contact met ons op sales@woorank.com.