Notfollowed Pagina's

In dit gedeelte ziet u pagina's die de nofollow-headertag bevatten. De nofollow-tag verwijst naar de meta-HTML-tag robots:

<meta name=”robots” content=”nofollow”/>

Of naar de x-robots-tag HTTP-header: X-Robots-Tag: nofollow

Deze beide tags instrueren zoekmachines om geen enkele link te volgen die ze vinden tijdens het crawlen van een pagina. Dat kan goed zijn als de pagina links bevat naar dubieuze sites, maar het is nadelig voor de interne links van uw sites. Pagina's die de nofollow-tag bevatten, kunnen geen linkjuice doorgeven naar andere pagina's van uw site.

In dit gedeelte ziet u de URL van de pagina die de nofollow-tag bevat en de URL van de verwijzende pagina.