Pagina's Niet Toegestaan

In dit gedeelte vindt u pagina's die niet kunnen worden geïndexeerd door zoekmachines en die daardoor niet kunnen worden weergegeven in zoekresultaten. Deze pagina's kunnen niet-indexeerbaar zijn door noindex-headertags, robots.txt-bestanden, noindex-metarobottags of het gebruik van een canonieke tag die naar een andere URL verwijst.

Site Crawl vermeldt de URL van de niet-indexeerbare pagina, de URL van de pagina die verwijst naar de niet-indexeerbare pagina, de reden waarom de pagina niet kan worden geïndexeerd en of deze pagina voorkomt in uw sitemap,