HTTP In HTTPS

In dit gedeelte ziet u pagina's die worden gehost op HTTPS URL's die assets bevatten die geen HTTPS gebruiken.

Met HTTPS kunt u door een SSL 2048-bits sleutelcertificaat aan uw site toe te voegen de gebruikers van uw site veilig houden en de site een iets hogere ranking in zoekmachines geven. Pagina's die HTTPS gebruiken, kunnen echter assets bevatten, zoals afbeeldingen, JavaScript of CSS, die niet veilig zijn. Pagina's die assets gebruiken die worden gehost op onbeveiligde URL's, zijn zelf minder veilig en dat is slecht voor SEO, gebruikers en website-eigenaren.