4xx Errors

In dit gedeelte ziet u pagina's die een 4xx-clientfoutcode retourneren.

Een server retourneert een 4xx-fout als de client een ongeldige aanvraag heeft gedaan. Redenen hiervoor zijn het ontbreken van toegangsrechten voor de pagina, het gebruik van een aanvraagmethode die niet wordt herkend of niet is toegestaan of een onjuiste aanvraagsyntaxis. De bekendste reden is dat de aangevraagde pagina niet bestaat.

Net zoals bij 5xx-fouten zijn pagina's die 4xx-fouten retourneren niet toegankelijk voor zoekmachines, kunnen ze er niet door worden gecrawled of geïndexeerd en kunnen ze niet worden bezocht door gebruikers. Dat betekent dat uw pagina's niet voorkomen in zoekresultaten en dat gebruikers uw site verlaten zonder actie of conversie.