5xx Errors

In dit gedeelte ziet u pagina's die een 5xx-serverfoutcode retourneren.

Een server retourneert een 5xx-foutcode als deze een fout tegenkomt of een aanvraag niet kan uitvoeren. 5xx-fouten kunnen allerlei redenen hebben, maar de meest voorkomende oorzaken zijn een time-out bij een aanvraag, een aangevraagde pagina die niet toegankelijk is of als de site bezet is. Hierdoor heeft de crawler geen toegang tot de aangevraagde pagina.

5xx-fouten betekenen dat zoekmachines geen toegang hebben tot een pagina en die niet kunnen crawlen en indexeren. Deze fouten zijn ook slecht voor de gebruikerservaring, wat ook een probleem is voor SEO.